Nejmar ogorčen: Je**na sramota, njih četvorica nemaju pojma o fudbalu

Nejmar da Silva, jedan od najboljih fudbalera sveta, bio je veoma razočaran posle eliminacije iz osmine finala Lige šampiona.

Izvor: PT

Četvrtak, 07.03.2019.

09:12

Nejmar ogorčen: Je**na sramota, njih četvorica nemaju pojma o fudbalu
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Mančester junajted je u sredu veče izbacio Pari Sen Žermen, tako što je iz penala u 93. minutu postigao odlučujući pogodak.

Jedaneastercu prethodio je VAR nakon čega je glavni sudija Damir Skomina pokazao na belu tačku. Fudbaleri PSŽ bili su ogorčeni, a Markus Rašford je realizovao penal.

Nejmar je bio kraj aut linije i nije mogao da veruje šta se dešava. Ubrzo posle toga je na Instagram postavio "stori" na kojem je napisao:

"Ovo je sramota! Stave četvoro ljudi na teren koji nemaju pojma o fudbalu i koji sve gledaju na usporenim snimcima. Kako da čovek postavi ruke ako je okrenut leđima? Je**te!", napisao je Nejmar.

Spornu situaciju možete pogledati OVDE.
Foto: Screenshot/Instagram/Neymar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

221 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: