Jirka: Jedva čekam derbi sa Partizanom

Zimsko pojačanje Crvene zvezde Erik Jirka smatra da srpski šampion ima takav kvalitet da i sledeće sezone može da se takmiči u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Subota, 16.02.2019.

11:20

Jirka: Jedva čekam derbi sa Partizanom
Foto:Starsport

Jirka koji je pojačao redove crveno-belih dolaskom iz Spartaka iz Trnave, kaže da je zadovoljan kako je tim igrao u pripremnom periodu.

"Ekipa je jako kvalitetna, rekao bih da je na vrhunskom nivou. Zvezda je poznata u svetu, pa je normalno da ima sjajne igrače. Mislim da zaslužuje i da sledeće sezone igra u Ligi šampiona. Ove sezone je bila prejaka grupa, nadam se da će sledeće biti više sreće na žrebu. U tom slučaju, imaćemo dobre šanse", rekao je Jirka tokom druženja sa novinarima u Beogradu.

Crvenu zvezdu od 16 časova očekuje okršaj 22. kola Superlige sa Vojvodinom, ali Jirka kaže da misli na nešto što sledi uskoro posle toga. U pitanju je večiti derbi sa Partizanom, 27. februara.

"Jedva čekam derbi. Za mečeve Crvene zvezde i Partizana znam još dok sam igrao u Trnavi. Pre meča u Beogradu sa Zvezdom gledao sam navijače putem interneta. To je bilo neverovatno iskustvo", zaključio je Jirka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: