Solskjer: Mrzim da gubim, biće bolje protiv Čelsija

Manadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer ubeđen je da će njegov tim brzo preboleti poraz od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Izvor: Z.K.

Petak, 15.02.2019.

15:59

Solskjer: Mrzim da gubim, biće bolje protiv Čelsija
Photo by Michael Steele/Getty Images

On je u svom 12. meču na Old Trafordu u ulozi privremenog menadžera doživeo prvi poraz posle deset pobeda i jednog remija.

"Išao sam do Norveške. Drugačiji je to osećaj. Zaista mrzim da gubim, momci takođe. Međutim, ne možemo da kukakmo sada. Očekuju nas velike utakmice, moramo da budemo maksimalno spremni. Ali kada pogledate, protiv PSŽ smo imali možda 10 loših minuta. Ostalo je bilo i dobro", rekao je Solskjer.

Junajted u ponedeljak očekuje meč osmine finala FA Kupa protiv Čelsija.

"Ne smemo da paničimo jer smo izgubili jednu utakmicu. Moramo da nastavimo da radimo, da igramo našu igru. Protiv Čelsija je uvek teško, ali sećam se da smo ih u sezoni 1998/99. pobedili na Stamford bridžu a onda osvojili trofej. Nadam se da ćemo da ponovimo nešto slično", optimista je norveški stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: