Lingard se narugao Ronaldu: Ko je bolji?

Fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard ismejao je potez Portugalca Kristijana Ronalda sa utakmice Juventusa i Mančester junajteda.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 08.11.2018.

17:45

Lingard se narugao Ronaldu: Ko je bolji?
Getty images

Junajted je u sredu sa 2:1 preokretom u poslednjim minutima utakmice pobedio tim Juventusa, za koji Ronaldo igra i za koji je dao vodeći gol u 65. minutu.

Portugalac je tom prilikom podigao majicu i pokazao na trbušnjake, a posle utakmice rekao da Juanjted skoro ništa nije uradio tokom meča.

Po njegovoj oceni, Juventus je trebalo da postigne bar tri, četiri gola. Dok je navijačima Junajteda možda zasmetalo što je Ronaldo slavio pogodak protiv bivšeg kluba, Lingardu je posle pobede ta situacija bila zanimljiva.

On je na društvenim mrežama objavio fotografiju, gde je na jednoj polovini Ronaldo koji pokazuje trbušnjake, a na drugoj on. Lingard pita - ko je to uradio bolje, i tako ismejao potez maestralnog Portugalca.

Juventus i Mančester inače zauzimaju prvo i drugo mesto u grupi H, Lige šampiona posle četiri kola. Torinski tim ima devet bodova, a mančesterski ima sedam.

Treća je Valensija sa pet i Jang Bojs je poslednji sa jednim bodom.
View this post on Instagram

Who Did It Better? 😂😂 #99 #CR @jlingz

A post shared by JLingz 🔱 (@jesselingard) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: