EK: Obradovićeva Lokomotiva "melje", dobra partija Štimca

Košarkaši Lokomotive savladali su Limož sa 82:64 u drugom kolu grupe B Evrokupa.

Izvor: PT

Sreda, 10.10.2018.

21:18

EK: Obradovićeva Lokomotiva
Foto: Getty Images

Izabranici Saše Obradovića meč su rešili posle 20 minuta igre pošto je rezultat na semaforu bio 46:31.

U nastavku su samo održavali prednost i na kraju su ostvarili zasluženu pobedu.

Lokomotivu do trijumfa predvodio je Dmitri Kulagin sa 15 poena, dok su dvocifreni još bili Fal (13p), Džonson i Ponitka sa 10 poena. U poraženom sastavu Dvaj Hardi je ubacio 11.

U istoj grupi Tofaš je pred domaćom publikom savladao Arka Gdinju 96:79, a najefikasniji u pobedio bio je Kenet Kadji sa 27 poena, dok je Diante Geret postigao 23.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Košarkaši Valensije slavili su na gostovanju protiv Turk Telekoma sa 72:67, a nekadašnji reprezentativac Srbije Vladimir Štimac ostvario je učinak od šest poena i devet skokova u porazu turskog tima.

Silven Landsberg je ubacio 16, a Keni Gebriel 15 poena, međutim to nije dovoljno za trijumf protiv favorizovane Valensije. Španski tim predvodili su Vil i Met Tomas sa 16, odnosno 13 poena, dok je Dubljević ubacio 12.

U utorak su odigrani preostali mečevi grupe C – Partizan je savladao Zenit, dok je ASVEL savladao Trento.

Košarkaši Uniksa savladali su Lijetuvos Ritas sa 86:73 u meču grupe D, a najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Džamar Smit sa 19 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: