Jovančić: Odlično sam prihvaćen u Zvezdi, opravdaću poverenje

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da je odlično prihvaćen u novom klubu i da se nada da će se nastaviti kako je počelo.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 13.06.2018.

15:45

Jovančić: Odlično sam prihvaćen u Zvezdi, opravdaću poverenje
Foto: Starsport

Jovančić je u Zvezdu došao iz Vojvodine, čiji je bio kapiten.

"Prvi utisak je zaista fenomenalan, svi saigrači su me odlično prihvatili. Zvezda je zaista veliki klub i to se vidi čim kročite ovde. To se videlo na terenu u svakoj utakmici. Drago mi je što sam u Crvenoj zvezdi i nadam se da će se nastaviti ovako dobro kako je počelo", rekao je Jovančić.

On je kazao da rad tokom prvih dana u novom klubu otežava izuzetno toplo vreme.

"Inače svaki početak priprema je težak, najteži deo sezone svakako, ali znamo za šta radimo i zato nam ništa ne pada teško. Moramo što spremniji da uđemo u kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i u domaće prvenstvo i zato ćemo dati svoj maksimum u pripremnom periodu koji je pred nama", izjavio je Jovančić.

Nakon priprema na Zlatiboru, crveno-beli će se preseliti u Austriju, gde će igrati četiri prijateljske utakmice.

"Još ne razmišljam o utakmicama. Sada radimo na fizičkoj pripremi, bitno nam je da taj aspekt dovedemo do savršenstva, a kad dodje vreme za utakmice sve ćemo pokazati na terenu. Daću sve od sebe da se pokažem u najboljem svetlu i da opravdam poverenje ljudi koji su me doveli u klub. Od kada sam ovde dobijam više poruka podrške što mi, kao i svakom igraču, izuzetno znači", kazao je vezni fudbaler.

Crvena zvezda će rivala u prvom kolu kvalifikacije za Ligu šampiona dobiti 19. juna na žrebu u Nionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: