Jaja Ture: Matić? Mrzim to đubre

Fudbaler Mančester sitija Jaja Ture označio je srpskog reprezentativca iz Mančester junajteda Nemanju Matića kao najtežeg rivala.

Izvor: B92

Sreda, 09.05.2018.

10:13

Jaja Ture: Matić? Mrzim to đubre
Foto: Getty images

Iskusni 34-godišnji vezista od transfera iz Barselone 2010. igra sa vrhunskim fudbalerima u Premijer ligi, ali je ispred svih izdvojio Matića.

"Mrzim to "đubre", uz osmeh se našalio Ture na pitanje da objasni zašto mu je Matić najteži rival.

Vezista iz Obale Slonovače potom je izneo niz pohvala na račun bivšeg fudbalera Čelsija, sada uzdanice Junajteda.

"Veoma je teško igrati protiv njega, snažan je, stabilan i moćan. Zabavno je igrati protiv njega, iako je teško. Malo je igrača koji mogu da me zaustave, nekolicina, a Matić je jedan od njih. Može mnogo da trči, bori se, jako, jako dobar je fudbaler", zaključio je Ture.

Tureu ugovor sa novim šampionom Engleske ističe na kraju sezone i ostaje pitanje da li će ostati na Ostrvu da vodi borbu sa Matićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: