Haos u Solunu – vlasnik PAOK divljao, sudija poništio gol, meč prekinut...

Na meču između PAOK i AEK viđen je pravi haos u završnici utakmice, koja je na kraju i prekinuta.

Izvor: B92

Nedelja, 11.03.2018.

22:36

Haos u Solunu – vlasnik PAOK divljao, sudija poništio gol, meč prekinut...
YTSS/Bosli B.

Meč vredan titule (AEK 54, PAOK 52) u nadokandi vremena prekinut je pošto je sudija, priznao, pa poništio gol crno-belima, nakon čega su usledili brojni incidenti.

PAOK je u 90. minutu uspeo da dođe do vođstva preko Varele, ali se jedan igrač domaćih nalazio u ofsajdu. Sudija Komnis to nije video, ali usled pritiska i dogovora sa pomoćnim sudijom, gol je ipak poništen.

Usledilo je pravo ratno stanje pošto su uleteli navijači, ali i vlasnik PAOK Ivan Savides koji je pretio sudiji Komnisu da će ga ubiti i da je on "završio", sve to dok je imao pojas sa pištoljem oko struka, prenose grčki mediji. Posle toga utakmica je prekinuta, ali ne i odložena, pošto su igrači i dalje na stadionu u Solunu.

Igrači PAOK se zagrevaju i očekuju da odigraju još nekoliko minuta koliko je ostalo. Prema informacijama iz Grčke potpredsednici klubova Makis Gagatis i Minas Lisindros razgovaraju sa sudijama u svlačionici.

Ranije u toku dana PAOK su vraćeni bodovi koji su im oduzeti pred ovaj meč. Navijači crno-belih su pogodili trenera rivala iz Pireja Oskara Garsiju zbog čega meč nije ni odigran. PAOK je uložio žalbu na tu odluku i ona je usvojena.

Ipak, ko zna kakve ih sada kazne očekuju zbog velikog incidenta protiv AEK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: