Novi problem za Real ili novi izazov za Dončića?

Real Madrid je ove sezone već opterećen problemima sa povredama, a zdravstveno stanje prvotimaca "Kraljevskog kluba" pogoršano je još jednom povredom.

Izvor: MLJ

Nedelja, 10.12.2017.

16:39

Novi problem za Real ili novi izazov za Dončića?
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Najnoviji igrač koji se pridružio Serhiju Ljulju, Ognjenu Kuzmiću i Gustavu Ajonu je Fakundo Kampaco koji je služio kao dobra podrška spoljnoj liniji i Luki Dončiću.

Kampaco se povredio posle samo pet minuta utakmice između Reala i Mursije što bi za najboljeg igrača Reala ove sezone, Luku Dončića moglo da bude novi izazov, a za Real novi problem.

Real je dobio posle produžetaka sa 87:85 u pirovoj pobedi posle koje je ostao na prvom mestu španske Endese.

"Kraljevski klub" nakon meča sa Mursijom slavi Treja Tompkinsa koji je pogodio dve trojke, prvu za produžetak, a drugu za preokret i pobedu protiv Mursije.

Dobru šutersku formu nastavio je i Džejsi Kerol sa 17 poena, Dončić je imao 16 uz sedam skokova i četiri asistencije, dok je junak utakmice Tompkins ubacio 13 koševa. Šarlon Klof je za Mursiju ubacio 19 poena, 16 koševa je ubacio Hena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: