Evroliga: Hvala Vučiću, Beograd zaslužio F4

Funkcionerka Evrolige Rosel Keralta rekla je da nema dilemu da će Beograd naredne godine biti sjajan domaćin završnog turnira takmičenja.

Izvor:

Sreda, 20.09.2017.

14:44

Evroliga: Hvala Vučiću, Beograd zaslužio F4
StarSport

"Od prvog dana nemamo dilemu da će Beograd biti sjajan domacin fajnal fora Evrolige. Strast i ljubav koju ovaj grad ima prema košarci je neverovatna. Želimo da svi uživaju u fajnal foru", rekla je Keralta.

Završni turnir Evrolige održaće se od 18. do 20. maja u Beogradskoj areni. Polufinalne utakmice igraju se u petak, a finale i meč za treće mesto na programu su u nedelju.

"Želimo da svi u gradu i u zemlji uživaju u turniru. Biće održani razni dogadjaji u gradu i zemlji povezani sa fajnal forom", navela je funkcionerka Evrolige.

U sklopu turnira održaće se i juniorski turnir, kao i tri na tri, a biće otvorena i zona za navijače. Ulaznice za F4 počeće da se prodaju od sledećeg utorka od 12 časova.

Keralta je zahvalila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što je omogućio da se turnir održi u Beogradu, kao i predstavnicima grada, za koje je rekla "da su bili velika snaga jer Beograd zaslužuje 'fajnal for' ".

"Hvala i Crvenoj zvezdi, jer sve što smo imali kao ideju odmah smo imali povratnu infomraciju, što je nama vrlo važna stvar. Obavili smo i radionicu, svi predstavnici Evrolige i Evrokupa bili su Beogradu", navela je Keralta.

Bivši reprezentativac Duško Savanović imenovan je za ambasadora Završnog turnira, a Keralta mu je zahvalila što je odmah prihvatio ponudu.

"Velika je čast biti ambasador turnira. To je privilegija za mali broj igrača. Mislim da je završni turnir odavno trebalo da bude održan u Beogradu, jer smo mi zemlja košarke. Ni sada nije kasno. Zahvalan sam što je turnir u Beogradu, verujem da će biti na najvišem nivou", naveo je on.

Fajnal-for Evrolige održaće se od 18. do 20. maja 2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

297 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: