Vojvodina smenila Ivanovića

Novosadska Vojvodina neočekivano je smenila trenera Dragana Ivanovića, prenosi portal "Mozzart Sport".

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.04.2017.

15:05

Vojvodina smenila Ivanovića
Foto: StarSport

Ivanović je otkaz dobio posle svega sedam utakmica na čelu tima sa "Karađorđa", a posle ubedljivog poraza od Voždovca proteklog vikenda u Superligi sa 4:1.

Pre toga Voša je neočekivano izgubila i od Mladosti 1:0 u Novom Sadu, a izgubila je tri od poslednja četiri meča, jer je bolja bila i Crvena zvezda sa 3:2, iako je Voša vodila 2:0 na poluvremenu na svom terenu.

"Mocart" navodi da je novi trener Vojvodine je 46-godišnji Aleksandar Veselinović, koji je radio u Litvaniji, Belgiji, Bugarskoj i Rusiji.

Veselinović je treći trener Voše ove sezone, jer je na startu na klupi bio Nenad Lalatović, a 22. u poslednjih deset godina na "Karađorđu".

Vojvodina je treća na tabeli Superlige, ali sada zaostaje deset bodova za Partizanom, koga je dugo pratila, a 16 od lidera Zvezde.

U sledećem kolu "lale" dočekuju niški Radnički 9. aprila, ali prethodno dočekuju Borac u sredu, u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: