Hrvatima smeta tenk Delija, hoće kaznu za Zvezdu

Fantastična serija košarkaša Crvene zvezde nije prošla nezapaženo u Evropi, ali umesto pohvala i aplauza iz komšiluka stižu želje da Evroliga kazni crveno-bele.

Izvor: B92

Petak, 27.01.2017.

10:02

Hrvatima smeta tenk Delija, hoće kaznu za Zvezdu
Starsport

Hrvatima je, naime, na utakmici između Crvene zvezde i Panatinaikosa (72:66) zasmetala "šetalica" Delija na kojoj su ispisana četiri slova "s" i nacrtan tenk. Ispod nje je odvojeno stajala srpska trobojka sa natpisom - Vukovar.

"Crvena zvezda je na domaćem parketu bila bolja od Panatinaikosa u Evroligi s 72:66, a novi 'šou' napravile su Delije kada su s tribina krenule provocirati sramotnom zastavom s Vukovarom na srpskoj trobojnici koji je bio ispisan na ćirilici. Osim te zastave, Delije su ovog puta otišle i korak dalje te razvile i veliki transparent na kojoj je 'čuveni tenk iz Vukovara'. Kasnije su pokušali transparent objasniti kao da je 'Zvezdina mašina proradila'. Nije ovo prvi put da se navijači Zvezde na tribinama izruguju Gradu heroju, a samo je pitanje koliko će dugo vođstvo Evrolige zatvarati oči pred ovakvim scenama i provokacijama", napisao je u "Sportskim novostima" autor teksta "Delije ponovo provocirale...".

Ovo, inače, nije prvi put da se "šetalica" pojavila na utakmicama Crvene zvezde, ali je izgleda sada prvi put primećena u komšiluku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

209 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: