Radonjić na pozajmici u Čukaričkom iz Rome

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Nemanja Radonjić drugi deo sezone igraće na pozajmici u Čukaričkom iz Rome.

Izvor: JT

Petak, 18.12.2015.

15:36

Default images
Starsportphoto

Tu vest je potvrdio sportski direktor kluba sa Banovog brda Vladimir Matijašević.

Radonjić će se novim saigračima priključiti na prozivci 8. januara naredne godine, kao i Dušan Lagator iz podgoričke Mladisti i Đorđe Đurić iz Rudara iz Pljevalja.

Lagator je potpisao sa nama ugovor na tri godine, a Đurić šest meseci plus tri godine. Radonjić dolazi po dogovoru čelnika Rome sa vlasnikom Čukarickog Draganom Obradovićem. Planiramo još dva ili tri omladinca da priključimo, možda još jednog napadača i bočnog igrača”, rekao je Matijašević.

Matijašević i demantovao da je Partizan poslao ponude za golmana Nemanju Stevanovića i štopera Bojana Ostojića.

Radonjić je svojevremeno obećavao u mlađim kategorijama Partizana, a čak je tadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović hteo da ga pozove u A tim.

Kasnije je preko Akademije George Hadži potpisao za Romu, a igrao je kratko i za Empoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: