"Nadamo se da će Novak ponovo biti u stanju da pobedi Rafu"

Greg Rusedski, nekadašnji četvrti igrač sveta, smatra da je Novak Đoković jedini igrač koji može da savlada neprikosnovenog Rafaela Nadala na Rolan Garosu.

Izvor:

Utorak, 29.05.2018.

12:15

Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia, File

'Bik sa Maljorke' aktuelni je šampion drugog Grend Slema sezone, a prošlogodišnji trijumf u Bulonjskoj šumi bio mu je jubilarni deseti.

"Dominik Tim? Mislim da je to neka potpuno druga priča. Rafa ga je prošle godine uništio ovde u polufinalu – ne može ni da mu priđe kada se igra na pet setova. S druge strane, Aleksander Zverev je tu negde, ali da li može fizički da isprati Nadala?", upitao je Rusedski i potom nastavio:

"Jedini čovek koji njega može da pobedi u Parizu jeste Novak Đoković. Uostalom, pa samo su ga Novak i Robin Soderling i pobeđivali na Rolan Garosu. Svi se nadamo da će Novak ponovo dostići taj vrhunac i takvu formu".

Novak je takmičenje na Otvorenom prvenstvu Francuske započeo rutinskom pobedom protiv Rožerija Dutra da Silve, i sada ga čeka malo poznati Španac, dok je Rafa osvojio prva dva seta protiv Simonea Bolelija, pre nego što je pao mrak pri vođstvu Italijana 3:0 u trećem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: