Ne jedan, nego dva nova podkasta na B92.net!

Sportska redakcija portala B92.net pripremila je za vas veliko iznenađenje.

Izvor: B92

Nedelja, 07.02.2021.

15:00

Ne jedan, nego dva nova podkasta na B92.net!

Nakon nekoliko uspešnih godina i čak 130 audio emisija, najslušaniji sportski podkast na našem jeziku "Sa terena" dobija pojačanje. I to video izdanje. I to ne jedno, već dva.

Naime, svakog ponedeljka u 20 časova, uz novinare naše sportske redakcije, u novim video podkastima čitaoce B92.net čekaju dobro poznata lica.

Koleginica Nina Kolundžija će, u podkastu "Njena pravila sa Ninom", svake druge nedelje sa svojim sagovornicama razgovarati o napravedno zapostavljenom segmentu sporta i u Srbiji i u svetu – ženama u sportu i ženskom sportu.

Kroz iskustva najboljih srpskih sportistkinja, poznatih stručnjaka, kao i malobrojnih žena na visokim sportskim funkcijama, analiziraćemo uslove u kojima bitiše ženski sport.

"Volela bih da njih, njihove rezultate, probleme i izazove učinimo vidljivijim i da promenimo narativ. Kada u pretraživaču potražite 'najbolje sportistkinje Srbije', najpre se pojave 'najlepše sportistkinje Srbije' što dovoljno govori o tome na koji način se pristupa ženskom sportu. Osim toga, neuporediv je broj vesti i intervjua sa sportistima, s jedne, i sportistkinjama, s druge strane. Sve su to razlozi zbog kojih sam odlučila da pokrenem podkast
", kaže Nina Kolundžija.

Istovremeno, svake druge nedelje imaćete prilike da uživate i u podkastu "Bez faula!" i kolegu Miloša Šaranovića koji će uz novinare sportske redakcije B92.net obrađivati aktuelne i bitne sportske teme, razgovarati sa najvažnijim imenima iz sveta sporta i pokušati da vam otkrije neke stvari koje o sportu možda i niste znali.

"Pričama o sportu nema kraja. U podkastu 'Bez faula!' nema kraja, ima glave i repa i svih sportskih tema. Uz maksimalno poštovanje sagovornika, u granicama fer pleja, ali bez kompromisa…",
najavljuje urednik sportskog programa TV B92 Miloš Šaranović.

Prošla godina nije bila baš sjajna za sport. Mnoga su takmičenja otkazana, pa i ona najveća među njima, na tribinama gotovo da nema publike...

Ove godine, ipak, nadamo se velikim stvarima. I B92.net će biti tu da ih isprati.

"Naša sportska redakcija vredno radi da čitaocima pruži najvažnije sportske vesti, najpreciznije analize, specijalnim izdanjima isprati sva najveća takmičenja... Svojevrsni povratak Nine i Miloša na stranice B92.net omogućiće nam da Vam se približimo u još jednom formatu – video podkastu",
kaže urednik sportske redakcije portala B92.net Aleksandar Kovačević.

Zato budite uz nas. Počev od 8. februara, svakog ponedeljka na našem portalu, kanalima na društvenim mrežama, najvažnijim podkast platformama moći ćete da pratite "Njena pravila sa Ninom" i "Bez faula!".

To, naravno, nije sve. Ostajemo uz vas i u audio formatu i biće tu i "Sa terena" da zajedno sa vama ispratimo sve najvažnije sportske aktuelnosti.

Sportska redakcija B92.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: