Spartak Subotica – Crvena zvezda 1:3 (0:2)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Spartak iz Subotice sa 3:1 u 19. kolu Superlige Srbije.

Čečarić 90 -- Gobeljić 36, Ben 41p, 69
  Spartak   Zvezda  
  1 : 3  
Gol Čečarića
90+3 KRAJ. Spartaku počasni gol, Zvezdi pobeda
Zasluženo su Subotičani dali utešni gol, Zvezda je bila bolja i pobedila, ali za novu glavobolju Vladana Milojevića će biti stanje Milana Borjana posle ove utakmice.
90' GOOOOOOOL! Čečarić smanjuje!
Čečarić je probao da doda loptu, ona mu se vratila od Degeneka i kada se već vratila, a igrač Spartaka bio unutar 16 metara, šutirao i je matirao Popovića.
Treći gol Zvezde
88' Bliži se kraj meča
Na terenu nema šansi, a igrači se kreću kao da se pitaju - kad će kraj?
80' Nešto bolji Spartak
Nekoliko minuta inicijative Spartaka, koja za sada ne donosi opasnije situacije pred golom Popovića posle one šanse za Obradovića.
75' Prečka Obradovića!
Duga lopta, Obradović je probao iz prve da lobuje Popovića. Falilo mu je malo sreće jer je pogodio prečku. To bi verovatno bio najlepši gol na utakmici.
72' Čečarić u kontri, moglo je da bude opasno po Popovića
Slična slika kao u prvih 20 minuta meča, Čečarić dobija loptu na polovini Zvezde sam, istrčava do kaznenog prostora. Kada je video da nema podršku, šutira ali lopta ide pored gola. Iz situacije gde nije bilo čuvara odmah pored njega, mogao je i bolje da nacilja.
69' GOOOOOOL! Zvezda vodi 3:0!
Simić odlaže loptu Hajdinu i kreće da se ubacuje po krilu, Hajdin mu šalje idealnu loptu, a Simić ubacuje u šesnaestarac gde natrčava Ben i levicom iz prve pogađa ugao gola Ostojića za 3:0.
67' Čečarić preko gola
Prva prilika posle duže vremena, Čečarić sa ivice kaznenog prostora šutira preko gola.

StarSport
62' Bez prilika, samo povreda
Mada je Zvezda napala tražeći treći gol, u prvih 15 minuta nastavka nema opasnih prilika. Jedino vredno pomena je povreda golmana gostiju zbog koje će utakmica izvesno biti produžena bar nekoliko minuta.
55' Borjan mora van igre!
Prvi čuvar mreže ne može da nastavi meč, iznet je na nosilima Milan Borjan, a njegovo mesto među stativama će zauzeti Zoran Popović.
"Arhitekta" igre crveno-belih
Marko Marin.

StarSport
52' Nezgodan pad Borjana
Loše se prizemljio golman Crvene zvezde posle prekida koji su izveli igrači Spartaka. Stvorila se gužva u kaznenom prostoru, kanadski reprezentativac je probao da izboksuje loptu pored Dušana Jovančića i pao, pa mu je ukazana lekarska pomoć.
49' Simić u prilici
Marin centrira za Pavkova, brane se igrači Spartaka, u nastavku akcije Simić šutira i dobija samo korner.
46' Žestok sudar Simića i Ostojića
Jovančić je odmah u prvom napadu drugog dela poslao oštru loptu za Simića, Ostojić je prepoznao opasnost i istrčao do 25 metara od svog gola. Simić nije dobro primio loptu, pritom se okliznuo i pao i sudario sa golmanom Spartaka. Da je uspeo da sačuva kontrolu nad loptom, bio bi u velikoj prilici.
46' Počelo je drugo poluvreme u Subotici
Pogodak Bena sa penala
Gol Gobeljića
45' POLUVREME. Stativa, prečka, dva gola, Zvezda bolja
Treći gol ove sezone je dao Marko Gobeljić

StarSport
41' GOOOOOOL! Ben, 2:0!
Ben je bio siguran sa bele tačke, Ostojić je skočio desno, igrač sa Komorskih Ostrva je loptu poslao u suprotan i Zvezda vodi 2:0.
40' Penal za Zvezdu!
Crveno-beli su dobili korner posle centaršuta Marka Gobeljića, Marin ga je izveo, a Pavkova je Ćalasan držao rukama što je sudija Danilo Grujić okarakterisao kao prekršaj za najstrožu kaznu.
36' GOOOOOOOOL! Zvezda vodi 1:0!
Simić je prošao po levoj strani, centrirao za Pavkova koji promašuje loptu glavom. Loptu kači Dunđerski, ona stiže do Marka Gobeljića koji se ubacio iz drugog plana i jako šutirao po zemlji za 1:0 u korist crveno-belih.
34' Čou izblokiran
Spartak je sada pomerio težište na polovinu Crvene zvezde koja se dobro brani. Čou je snažno šutirao sa dvadesetak metara i njegov pokušaj je izblokiran.
30' Otvorenija igra na obe strane
Kao da su se malo oslobodili igrači u plavo-belim dresovima posle početka meča, više se ne brane svim silama kao u prvih dvadesetak minuta, pa se igra otvorenije.
25' Prečka Zvezde!
Za samo dva minuta dva opasna napada Zvezde. Prvo je Čaušić petom umalo savladao Ostojića, potom je Hajdin utrčao sa boka i ubacio u kazneni prostor, lopta je stigla do Bena koji je spušta, a onda šutira i pogađa prečku.
23' Dunđerski opasan pred golom!
Prva prava akcija igrača Spartaka. Dunđerski je utrčao po krilu i dobio loptu iz sredine, šutirao preko gola. Uklizao mu je na šutu Hajdin ali ne bi mogao ništa da je udarac bio precizniji.
19' Prekidi Spartaka su prilika
Prvi put je Borjan morao da reaguje posle prekida i centaršuta do druge stative za Vukčevića.
17' Čečarić usamljen u napadu
Igrači Spartaka uglavnom pokušavaju da nekom dugom ili oštrom loptom uposle Čečarića koji pokušava da istrči u napadu. Ta taktika za sada ne prolazi jer defanzivci gostiju zatvaraju Čečarića, a golman Milan Borjan dobro reaguje. Obradović, koji bi trebalo da je najistureniji u napadu Subotičana, više je oko centra igrališta nego bliže odbrani Zvezde.
14' Pokušaj Jovančića
Zategao je Jovančić sa distance i bio neprecizan, pa je lopta završila u gol-autu. Zvezda sve opasnija u ovim trenucima.
12' Stativa!
Ben je primio sjajnu loptu Marina u kaznenom prostoru i šutirao po zemlji u suprotan ugao sa desne strane. Lopta je prošla pored Ostojića, pogodila stativu i možda bi ušla u gol da je nije ispucao Nemanja Ćalasan.
10' Zagrevanje još u toku
Za sada nema prilika ni na jednoj od strana, igra se uglavnom između dva kaznena prostora. Za nijansu bolja igra šampiona Srbije.
8' Prvi pokušaj igrača Spartaka
Udarac sa distance igrača Spartaka posle kornera, mada neprecizan pokazuje da se Subotičani neće lako predati.
3' Marin samo do živog zida
Jovančić je povukao napad po sredini, sačuvao loptu u naletu nekoliko igrača Spartaka, dodao do Hajdina, ovaj vratio Marinu koga fauliraju plavo-beli. Marin je i izveo slobodan udarac sa 25 metara i pogodio živi zid.
1' Počeo je meč u Subotici!
Klupe dva tima:
Spartak: Lučić, Torbica, Tekijaški, Đenić, Lučić, Kulinič, Rakić.

Zvezda: Popović, Meleg, Krstičić, Ebisilio, Jevtović, Boaći, Joveljić.
Dobrodošli!
U naredna dva sata budite uz naš sajt i ispratite utakmicu između Spartaka i Crvene zvezde.

Možda vas zanima

Podeli: