Crno-beli zovu navijače

Izvor: B92, zvanicni sajt

Četvrtak, 21.10.2004.

15:19

Default images

Košarkaši Partizana PMB dočekuju u petak ekipu Zadra u 6. kolu Goodyear lige. Trener crno-belih Duško Vujošević, istakao je kvalitet Zadrana i to obrazložio činjenicom da su u Jazinama u prošlom kolu dobili Hemofarm dvocifrenom razlikom.

"Ono što nas u ovom trenutku najviše brine je zdravstveni bilten ekipe koji je daleko od dobrog. Zadar je, pored Cibone, već godinama, najjači hrvatski klub. Dobro su popunjeni na svim pozicijama, imaju dva veoma kvalitetna Amerikanca. Napravili su dobru kombinaciju mladosti i iskustva. Igraju na mahove, protiv Cibone su izgubili, iako su tokom utakmice vodili i sa 17 razlike, ali su protiv Hemofarma ustalili igru i pokazali značajan kvalitet", rekao je Vujošević i pozvao publiku da u što većem broju ispuni "Pionir" i pomogne desetkovanim crno-belima.

Meč Partizan PMB - Zadar počinje u 20 časova uz direktan prenos na TV B92, a ulaznice se prodaju po ceni od 100 dinara (tribina) i 150 dinara (parter). Kada je u pitanju tradicija, ona je definitivno na strani crno-belih, koji su na 83 susreta slavili 48 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: