"Pobedi ili pakuj kofere" – Nagetsi i Klipersi na TV B92!

Denver Nagetsi i Los Anđeles Klipersi u noći između utorka i srede od 03.00 igraju sedmu utakmicu polufinala Zapada, a TV B92 obezbedio je direktan prenos meča.

Izvor: PT

Utorak, 15.09.2020.

11:40

Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Nagetsi će u tri sata iza ponoći pokušati da ispišu istoriju najjače košarkaške lige na svetu pošto nijedna ekipa u istoriji nije uspela da nadoknadi 3:1 dva puta u istom plej-ofu.

Ekipa Majka Melouna je u prvoj rundi protiv Jute uspela da se vrati od 1:3 i slavi sa 4:3, a do istog poduhvata pokušaće da dođe i u polufinalu Zapada protiv Klipersa.

Psihološka prednost na strani je Denvera koji je u prethodna dva duela uspeo da se vrati iz velikog zaostatka i slavi. Ovoga puta Nagetsi neće smeti da imaju te oscilacije jer je teško očekivati da će Klipersi i treći meč zaredom "prosuti" dvocifrenu prednost.

Srpski košarkaš Nikola Jokić igra fenomenalno, u poslednja dva meča bio je najbolji košarkaš na terenu i isto će morati da bude i u sedmom duelu, koji ćete gledati na TV B92.

Pored direktnog prenosa na TV, utakmicu ćete moći da pratite i tekstualnim putem preko našeg sajta.

Pročitajte još:

* "Opsednut sam Jokićem – nije dobar za moje zdravlje"

* "Jokić se poigrava sa Klipersima, kao da mu je sve šala – pravi je Džoker"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: