Meloun o Jokiću: Radimo na tome

Majkl Meloun, trener Denver Nagetsa, govorio je o Nikoli Jokiću.

Izvor: LN

Sreda, 01.07.2020.

21:44

Meloun o Jokiću: Radimo na tome
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Jokić se trenutno nalazi u Srbiji gde se oporavlja od koronavirusa.

Meloun je potvrdio da se srpski centar oseća dobro, ali ne zna kada će tačno doputovati u SAD.

"Radimo na tome da se Nikola vrati. Sledećeg utorka (7. jul) putujemo u Orlando. Nadamo se i očekujemo da će Nikola biti sa nama u tom avionu. Čuo sam dosta toga i pričao sam sa njim i on se oseća super i uzbuđen je", naveo je Meloun.

Meloun je otkrio da je bilo "nekoliko pozitivnih testova" na koronavirus, ali nije hteo da otkrije ko je tačno, sem Jokića, u pitanju.

Denver će na završni deo NBA lige u Orlandu doputovati u punom sastavu, pošto niko od igrača nije izrazio želju da odustane zbog trenutne situacije.

"Nikome nećemo prisloniti pištolj uz glavu", rekao je Meloun i dodao da će poštovati odluku ako se neko predomisli.

U poslednje vreme se mnogo priča da će ovogodišnja titula biti ona "sa znakom pitanja" zbog svega što se desilo i izgleda lige, ali Meloun nije saglasan.

"Mislim da će ovo biti najteže osvojeno prvenstvo ikada. Nema znaka pitanja"
, jasan je strateg "grumenja".

Meloun se osvrnuo i na trenutnu situaciju u SAD koja se tiče borbe protiv rasizma i policijske brutalnosti.

"Samo zato što nastavljamo sezonu ne znači da ćemo pobeći od svega što se dešava u našoj zemlji. Nastavićemo da pričamo o svemu o čemu mora da se priča", jasan je Meloun.

Takođe je potvrdio da njegova porodica neće moći da ga poseti u Orlandu dok traje "balon" završnog dela NBA lige, koji će trajati više od mesec i po dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: