Povratak otpisanog! VIDEO

Majkl Porter Džunior je konačno uspeo da dokaže zašto je na koledžu bio jedan od najatraktivnijih košarkaša.

Izvor: SV

Petak, 03.01.2020.

10:45

Povratak otpisanog! VIDEO
Tanjug/AP Photo/Darron Cummings

Mladić kome je predviđano da će biti jedan od najbrže izabranih igrača na NBA draftu se borio sa serijom povreda zbog kojih su ga mnogi timovi preskočili, sve do 14. pozicije i Denver Nagetsa koji su odlučili da zaigraju na kartu njegovog talenta.

Nekadašnji student Mizurija je propustio celu prvu godinu u NBA ligi u pokušaju da se oporavi od povreda i očvrsne svoje telo za najveće izazove.

Trener Majk Meloun je na startu ove počeo da mu pruža šansu, a u meču protiv Indijane je za dosad maksimalna 23 minuta provedena na terenu upisao rekord karijere - 25 poena uz samo jedan promašaj iz igre od ukupno 12 pokušaja.

Pre osam meseci je dovedeno u pitanje da li će uopšte moći da zaigra u NBA ligi, pošto su povrede leđa kao rezultat donele i poremećaj na stopalima, zbog čega je i on sam bio veoma skeptičan po pitanju svoje profesionalne karijere.

Ipak, njegova upornost, uz poverenje trenera mogu da donesu Denveru značajno oružje u nastavku sezone, u kojoj franšiza iz Kolorada ima velike ambicije, a sve na čelu sa reprezentativcem Srbije Nikolom Jokićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: