"San Antonio je jedno veliko smeće, morao sam da im kažem da o***bu"

Ričard Džeferson, proslavljeni američki košarkaš, prisetio se igranja u San Antoniju tokom karijere.

Izvor: LN

Petak, 05.07.2019.

20:25

Photo by Jason Miller/Getty Images

Džeferson se nedavno povukao sa profesionalne košarkaške scene, nakon što je na njoj proveo 18 godina.

On je najskorije nastupao za Denver Nagetse, 2016. osvojio šampionski prsten sa Klivlend Kavalirsima, a za San Antonio Sparse nastupao od 2009-2012. godine.

Period igranja u Sparsima, koje mnogi smatraju jednom od najboljih franšiza u ligi, Džefersonu nije ostao u lepom sećanju.

"Najgore mesto u kojem sam morao da igram? Pa, San Antonio je jedno veliko smeće od grada", otkrio je Džeferson, pa se potom nadovezao:

"Navijači San Antonija su me mrzeli koliko god da sam ja o njima pričao pozitivno. Dolazio sam do momenta kada sam morao da im govorim da od**bu".

Popularni "Ar Džej" je 2018. godine preuzeo ulogu analitičara za utakmice Bruklin Netsa na jednoj američkoj televiziji, a povremeni je gost FS1 i ESPN-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: