"Zajon nije doveden kao spasilac, ovo je Džruov tim"

Potpredsednik Nju Orleans Pelikansa Dejvid Grifin istakao je da Zajon Vilijamson nije izabran kao spasilac franziše.

Izvor: AK

Petak, 21.06.2019.

13:00

Foto: Tanjug/AP Photo/Julio Cortez

Pelikansi su birali Vilijamsona kao prvog pika na draftu, nekoliko dana nakon što su trejdovali Entonija Dejvisa, oko koga su godinama gradili tim.

Pročitajte još Divac u fotofinišu draftovao Marinkovića – Vilijamson prvi pik, izabran i Smailagić!

Iako mnogi dolazak Vilijamsona u NBA porede sa Lebronom Džejmsom, u Nju Orleansu od 18-godišnjaka ne očekuju da preko noći preokrene stvari u timu.

Pročitajte još Divac: Vanja dolazi iz Partizana, uveren sam da će biti NBA igrač

"Ovo je tim Džrua Holideja. Zajon će da uči kako da pobeđuje na najvišem nivou. U nekom trenutku, preuzeće palicu i nositi tim, ali to nije sada. Pustite Zajona da bude dete. Ne pišite kao da je došao da spasi franšizu. On to nije. Ovde je da postane član porodice", skida sa Vilijamskona pritisak čelnik Nju Orleansa.

Pročitajte još Novi rekord Mege Bemaks na NBA draftu

Osim Vilijamsona, Pelikansi su na ovogodišnjem draftu zahvaljujući trejdovima imali još tri pika – Džekson Hejs (8), Nikel Aleksander-Voker (17), Markos Lauzada (35).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: