Lenard izazvao erupciju u Torontu: Fotografije o kojima svi pričaju

Kavaj Lenard, prva zvezda Toronto Reptorsa, obeležio je veče NBA lige košem u poslednjoj sekundi kojom je poslao svoju ekipu u finale Istoka.

Izvor: LN

Ponedeljak, 13.05.2019.

12:38

Lenard izazvao erupciju u Torontu: Fotografije o kojima svi pričaju
Nathan Denette/The Canadian Preš via AP

Lenard je uz zvuk sirene presudio Filadelfija 76ersima, čime je zaokružio ionako briljantnu partiju od 41 poena, 8 skokova te po 3 asistencije i ukradene lopte.

On je iz izuzetno teške pozicije uspeo da postigne koš uz zvuk sirene, a lopta koju je šutnuo je nekoliko puta odskočila od obruč, da bi se zatim smestila unutar cilindra.

U momentu dok se lopta nećkala američki fotografi su zabeležili neke izvanredne slike reakcija igrača i stručnih štabova obe ekipe, koji emocije nisu mogli da sakriju od kamera.

Kada je Lenardova lopta konačno prošla kroz mrežicu usledio je novi set emocija, ujedno i kod samog čoveka odluke, a fotografi su ponovo bili briljantni.

Kako su izgledale reakcije u Torontu pogledajte na priloženim fotografijama.
Frank Gunn/The Canadian Preš via AP
Frank Gunn/The Canadian Preš via AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: