Jokić: Nije mi se svidelo zviždanje publike VIDEO

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, kritikovao je publiku u "Pepsi centru" što je zviždala njegovom saigraču Vilu Bartonu.

Izvor: PT

Sreda, 17.04.2019.

17:12

Jokić: Nije mi se svidelo zviždanje publike VIDEO
Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski

Ekipa iz Kolorada uspela je da izjednači u seriji protiv San Antonija, a teško da bi do toga došlo da je Majk Maloun ostavio u igri krilnog igrača.

Popularni "Tril" iz igre je šutirao katastrofalnih 1/10, bio je potpuno u kontraritmu, navijači su bili ogorčeni na njegovu partiju, pa su otud stigli i zvižduci.

Barton nije igrao poslednju četvrtinu, što se ispostavio kao odličan potez Malouna, pošto je Malik Bizli bio jedan od najzaslužnijih za preokret Nagetsa.

Jokić je odigrao fenomenalan meča, a posle njega je stao u zaštitu Bartona.

"Želim da kažem nešto. Nije mi se svidelo to što su navijači zviždali Bartonu. Mislim da je uradio mnogo za ovaj tim i organizaciju. Bio je povređen, pronalazi ritam i kada se vrati biće onaj stari 'Tril'. To sam želeo da kažem".

Bartona je zaštitio i trener Maloun.

"Naši navijači su bili sjajni tokom cele sezone, ali osećao sam se veoma loše kada su krenuli da zvižde Bartonu. To mu neće pomoći da pogodi šut. Razumem emocije, navijači su bili sjajni, ali moraju da podrže momke i u teškim trenucima", rekao je Maloun.

Serija se sada seli u Teksas, a naredni meč na programu je u noći između četvrtka i petka u 03.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: