Četvrtak, 11.04.2019.

15:45

Divcu novi četvorogodišnji ugovor od Kingsa

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, produžio je ugovor sa ekipom iz Kalifornije do 2023. godine.

Izvor: PT

Divcu novi četvorogodišnji ugovor od Kingsa
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Kingsi su trinaestu godinu zaredom propustili plasman u plej-of, međutim ova sezona bila je ohrabrujuća i generalni utisak je da ekipa ide u dobrom pravcu.

Kako prenosi "The Atlethic" legendarni srpski košarkaš dobio je apsolutno poverenje vlasnika Viveka Ranadiva i glavni zadatak će mu biti situacija oko trenera Dejva Jejgera.

Prema izvorima američkog portala sve je u rukama Divca i njegova će biti poslednja.

Jejgeru je ostala još jedna godina ugovora (5 miliona), a kako je u prošlosti imao nesuglasice sa Divčevim asistentom Brendonom Vilijamsom, očekuje se da se dođe do nekog rešenja.

Trener Sakramenta je ove sezone odradio sjajan posao, Kingsima je zamalo izmakao plej-of, ali su ostvarili najviše pobeda u ligaškom delu sezone još od sezone 2005/2006.

Divac se u Sakramento vratio 2015. godine kao potpredsednik košarkaških operacija, a samo nekoliko meseci kasnije došao je na funkciju generalnog menadžera.

Njegov boravak na mestu glavnog čoveka franšize za sada je imao uspone i padove, međutim posle ove sezone jasno je da ekipa ide u dobrom smeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: