Sudija se namerio na Jokića, brat hteo da se obračuna VIDEO

Odluka sudije Tonija Bradersa da izbaci Nikolu Jokića sa utakmice izazvala je gnev na tribinama dvorane u Denveru.

Izvor: LN

Nedelja, 17.03.2019.

10:25

Sudija se namerio na Jokića, brat hteo da se obračuna VIDEO
AP Photo/David Zalubowski

Denver je savladao Indijanu sa 102:100, ali je meč obeležila odluka arbitra Bradersa da zbog prigovora dodeli dve tehničke greške zaredom Jokiću i izbaci ga sa terena.

Vidno revoltirani Jokić je psovao sudiju zbog loše odluke koju je doneo, pa je Braders odlučio da svoju grešku "podeblja" i da isključi srpskog centra.

Reakcija Jokića bila je blaga u poređenu sa onom koju je imao njegov brat Strahinja, koji je vikao na sudiju želeći da se sa njim i obračuna. Strahinja je, inače, MMA borac, koji je u oktobru prošle godine imao debi na kojem je pobedio nokautom u prvoj rundi.

Ovo je bila Jokićeva treća isključujuća greška u karijeri – jednu je zaradio posle nedozvoljenog ulaska na teren u obračunu saigrača Plamlija sa Fejvorsom iz Jute, jednu posle duela sa Gortatom u meču sa Klipersima, a treću sada. Zanimljivo je to da je dva od tri puta Nikoli isključenje dao niko drugi no Toni Braders.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: