Nurkić i Lilard dominantni u porazu, Bil vukao Vizardse

Košarkaši Portland Trejlblejezersa nisu uspeli da pobede San Antonio Sparse uprkos odličnim partijama Jusufa Nurkića i Demijana Lilarda.

Izvor: LN

Nedelja, 17.03.2019.

09:09

Nurkić i Lilard dominantni u porazu, Bil vukao Vizardse
AP Photo/Eric Gay

Sparsi su u Teksasu slavili protiv Portlanda rezultatom 108:103.

"Mamuze" su meč rešile tek u poslednjoj četvrtini, koju su osvojili rezultatom 36:27, a Trejlblejzersi na kraju nisu uspeli da dođu ni do neizvesne završnice.

Bosanskohercegovački centar Nurkić je blistao i na kraju imao 24 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Lilard je takođe bio odličan, sa 34 poena, šest uhvaćenih lopti i pet asistencija.

Kod San Antonija najbolji je bio Demar Derozan sa 21 poenom i osam skokova, po 13 poena su imali Rudi Gej i Derik Vajt, a po 12 Peti Mils i Lamarkus Oldridž. Vašington Vizardsi uspeli su da pobede Memfis na domaćem parketu, 135:128.

Prva zvezda ekipe Bredli Bil još jednom je pokazao da može da nosi teret koji postavljaju na njega u odsustvu Džona Vola. On je srušio Grizlise sa 40 poena (12/17 iz igre), pet skokova i sedam uspešnih dodavanja. Dobar doprinos dao je i Džabari Parker koji je imao 20 poena i 11 skokova.

Na drugoj strani viđen je dabl-dabl Majka Konlija od 28 poena i 12 asistencija, kao i učinak od 22 poena i osam skokova Jonasa Valančunasa.

Dalas Maveriksi su uspeli da pobede i u odsustvu najboljeg igrača ekipe Luke Dončića. Oni su bili bolji od Klivlend Kavalirsa na domaćem terenu rezultatom 121:116.

U Dalasu se istakao donedavno član Niksa Tim Hardavej sa 22 poena, dok je na drugoj strani najefikasniji bio ruki Kolin Sekston sa 28.

U poslednjem meču dana Juta je pobedila Bruklin, kod kuće, 114:98.

Donovan Mičel je bio najefikasniji sa 24 poena, a viđena je i odlična rola Rudija Gobera koji je imao 23 poena i čak 17 skokova. Kod gostiju Spenser Dinvidi je imao 22, a Dianđelo Rasel 20 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: