Četvrtak, 07.02.2019.

20:34

Klipersi napravili nove poteze posle trejda Marjanovića

Los Anđeles Klipersi napravili su nove poteze nakon trejda sa Filadelfijom u kojem je učestvovao i srpski centar Boban Marjanović.

Izvor: LN

Klipersi napravili nove poteze posle trejda Marjanovića
Photo by Harry How/Getty Images

Klipersi su nedavno poslali Marjanovića i Tobajasa Herisa u Filadelfiju, a sada je njihov generalni menadžer Džeri Vest napravio nekoliko zanimljivih poteza.

Memfis, koji je ostao bez Marka Gasola, u Los Anđeles je poslao Gereta Templa i Džamajkala Grina u zamenu za Ejverija Bredlija.

Nedugo zatim Klipersi su ostali bez još jednog centra, posle odricanja Marjanovića. Naime, oni su otpustili Marćina Gortata, za kojeg nisu uspeli da pronađu trejd partnera.

S obzirom da su ostali bez adekvatnih centara, Klipersi su se dogovorili sa Lejkersima oko trejda u kojem je uključen mladi hrvatski centar Ivica Zubac. Uz Zubca je u Kliperse otišao i Majkl Bizli, u zamenu za Majka Muskalu, centra koji je došao u Kliperse iz Seventisiksersa.

Lejkersi su dovođenjem Muskale, kojeg će verovatno otpustiti, i slanjem Zubca i Bizlija u Kliperse, otvorili prostor za dovođenje nekog od igrača bez ugovora, kao što je Karmelo Entoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: