Lavar Bol: Neću Lonza u Nju Orleansu, Finiks bi mu odgovarao

Najpoznatiji otac u svetu NBA lige Lavar Bol pričao je o budućnosti svog sina Lonza.

Izvor: LN

Utorak, 05.02.2019.

12:58

Lavar Bol: Neću Lonza u Nju Orleansu, Finiks bi mu odgovarao
Photo by Mike Stobe/Getty Image

Lonzo trenutno nastupa za Los Anđeles Lejkerse, ali bi uskoro mogao da promeni sredinu u potencijalnom trejdu "jezaraša" sa Nju Orleansom za Entonija Dejvisa.

Ukoliko Dejvis dođe u L.A., ta franšiza bi morala da se odrekne velikog broja pikova i igrača, a jedan od njih bi mogao da bude upravo Lonzo.

Lavar ne želi da njegov sin ode u Pelikanse, a kao bolju opciju vidi Finiks, koji se "javlja" kao tim koji bi mogao da se nađe u nekom opširnijem trejdu.

"Želimo da ostanemo u Los Anđelesu. Ali, ako dođe do trejda, ne želim Lonza u Nju Orleansu. Finiks bi mu najviše odgovarao i pokušaću da svojom pričom to i obestinim", rekao je Lavar Bol, prenosi ESPN.

Lonzo je 2017. bio drugi pik na draftu, a u svojoj drugoj NBA sezoni ima prosek od 9,9 poena i 5,4 asistencije po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: