Batler nezadovoljan, nema produžetka sa Minesotom

Američki košarkaš Džimi Batler odbio je da produži saradnju sa svojom trenutnom ekipom Minsetom Timbervulvsima.

Izvor: LN

Subota, 14.07.2018.

08:45

Batler nezadovoljan, nema produžetka sa Minesotom
Photo by Hannah Foslien/Getty Images

Kako je preneo novinar ESPN Daren Vulfson, Batler je odbio da potpiše produženje ugovora od četiri godine, u vrednosti od 110 miliona dolara.

Ovakav ishod odnosa između Batlera i Minesote ne bi trebalo da čudi, s obzirom da američki mediji već neko vreme izveštavaju kako je bivši igrač Čikaga nezadovoljan u timu Toma Tibodoa.

Naime, on nije zadovoljan nonšalantnim ponašanjem svojih mlađih saigrača, koji ne pokazuju dovoljno posvećenosti i predanosti poslu, a pre svega se pominje da se to odnoso na Karl-Entonija Taunsa.

Batleru je prošla sezona bila prva u dresu 'vukova', gde je došao iz Čikaga, a sledeće godine ima važeći ugovor na 18.7 miliona dolara, dok će godine nakon te imati igračku opciju od 19.8 miliona.

Četvorostruki NBA Ol-star je minule sezone beležio 22,2 poena, 5,3 skoka i 4,9 asistencija, a očekuje se od njega da sledećeg leta istraži sve ponude na tržištu.

Neka od potencijalnih mesta na koje bi on mogao da 'sleti', možda zajedno sa trenutnim plejmejkerom Bostona Kajrijem Irvingom, je 'Velika jabuka' i njena ekipa Njujork Niksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: