Ernangomes o Embidu: On je Afrikanac, ko zna koliko ima godina

Centar Šarlota Hornetsa Vili Ernangomes pohvalio je igračke sposobnosti Džoela Embida i našalio se na konto njegovih godina.

Izvor: LN

Sreda, 23.05.2018.

18:50

Ernangomes o Embidu: On je Afrikanac, ko zna koliko ima godina
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Ernangomes je bio gost u španskoj TV emisiji "La Resistencia", a voditelj mu je postavio pitanje o jednom od najboljih centara lige iz Filadelfija 76ersa.

"On može da postane najbolji centar u NBA. On je 'zla zver'. Veoma je visok i jak, super sam se provodio dok smo 'sparingovali'. Uvek ostane modar, udaram ga gde god stignem", rekao je Ernangomes.

Španskog centra su upitali šta misli o Embidovim godinama i da li možda postoji nešto sumnjivo u tome koliko centar File tvrdi da je star.

"Mi imamo jako dobar odnos. U teoriji imamo isto godina, ali ne znam... on je Afrikanac, sa njima nikad ne znate", našalio se centar Šarlota i dodao da ipak veruje Kameruncu kada kaže koliko je star.

Embid je rođen 16. marta 1994, a ove sezone prosečno je beležio 22,9 poena, 11 skokova i 1,8 blokada, dok je Ernangomes rođen 27. maja iste godine, a sezonu je završio beležeći 5 poena i 3,8 skokova po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: