Embid: Imam vas, ušli smo vam u glavu; Moris: Momče, gubiš 3-0

Džoel Embid i Markus Moris su razmenili malo "kvalitetnog treš toka" u četvrtoj utakmici polufinala Istoka Bostona i Filadelfije.

Izvor: B92

Utorak, 08.05.2018.

20:34

Embid: Imam vas, ušli smo vam u glavu; Moris: Momče, gubiš 3-0
Getty images

Embid je poznat kao harizmatičan igrač i jedan od predvodnika "Procesa", ali je i jedan od onih koji umeju da 'pecnu' protivnika svojom pričom.

To je probao sa Markusom Morisom na kraju treće četvrtine u kojoj je Morisu pokazao prstom ka svojoj glavi i kao da mu je poručio, "Imam vas, ušao sam vam u glavu".

Međutim, Moris je imao spreman odgovor i samo mu je pokazao tri prsta i jednu nulu i podsetio ga da Filadelfija gubi u seriji 3-0.

Embid i saigrači su ipak uspeli nakon toga da slave 103:92 i smanje u seriji na 3-1. Embid je imao 15 poena i 13 skokova. Efikasniji je od njega bio Dario Šarić sa 25 poena. Moris je u tom meču ubacio 17 koševa.

Naredni okršaj dve ekipe je u noći između četvrtka i petka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: