Jokić o sjajnoj saradnji s Milsapom: Sve je ovo normalno (VIDEO)

Nikola Jokić, centar Denvera, pričao je za medije u SAD o saradnji sa Polom Milsapom, odličnim igrama u poslednje vreme, kao i prošlom letu.

Izvor: PT

Četvrtak, 05.04.2018.

12:00

Jokić o sjajnoj saradnji s Milsapom: Sve je ovo normalno (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot/Denver Nuggets

Srpski košarkaš na prethodnih deset mečeva beleži preko 20 poena, 10 skokova i pet asistencija, i jedan je od najzaslužnijih zašto su Nagetsi i dalje u borbi za plej-of.

Jokić je pre dve večeri odigrao još jedan u nizu sjajnih mečeva, pošto je u pobedi nad Indijanom postigao 30 poena, uz sedam skokova i šest asistencija.

"U ovo vreme sezone logično je da su svi umorni, očekivao sam da ću igrati dosta... Želeo sam da pomognem saigračima sve dok imam snage", rekao je Jokić.

Pol Milsap konačno je potpuno zdrav i njegov doprinos ovom timu sve je očigledniji. Takođe, 'kliknuo' je sa Jokićem i njih dvojica pružaju odlične partije.

"Da, naravno. Jednostavno igramo više i sve je ovo normalno. On je odličan igrač, dobro se uklopio u tim i biće sve bolji i bolji", kazao je centar Denvera.

Denver se nalazi u grčevitoj borbi za plej-of i svaka utakmica u završnici sezone im je kao finale. Zbog toga bi pritisak trebalo da bude velik, međutim Nikola ne razmišlja tako.

"Ne osećam pritisak samo pokušavam da pobedim utakmicu. Osećao sam se veoma dobro kada sam šutirao i zbog toga sam možda i više nego obično pokušavao", rekao je naš košarkaš. Denver u noći između četvrtka i petka očekuje jedan od odlučujućih mečeva za plej-of, pošto dočekuju Minesotu.

"Mislim da smo izgubili od njih nekoliko prethodnih mečeva, imamo sad dobru šansu da 'im vratimo'. Moramo da budemo agresivni i igramo našu igru", kazao je Jokić.

Ove sezone centar Denvera popravio je znatno odbranu, ali on to mnogo ne primećuje.

"Ne znam... Možda (sam popravio), a možda i ne. Sve zavisi od postavke igre. U prvom poluvremenu smo se trudili da lopta bude što manje u rukama Oladipa i da neko drugi poentira... Sve zavisi", rekao je Nikola.

Jokić ove sezone šutira sjajnih 40 odsto za tri poena u odnosu na prošlu kada je to iznosilo svega 33 dosto.

"Uradio sam odličan posao tokom leta sa kumom i Ogijem. Šut za tri poena dosta utiče u ovoj modernoj košarci, pogledajte samo Hjuston. Jednostavno želim da napredujem u svakom aspektu igre", kazao je Jokić.

Za kraj centar Denvera priznao je da je nešto agresivniji i da više šutira u poslednje vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: