Derozan: Sa Laurijem u prvoj sezoni nisam pričao

Košarkaš Toronto Reptorsa i jedna od zvezda NBA lige Demar Derozan kaže da tokom prve sezone sa svojim saigračem Kajlom Laurijem nije uopšte pričao.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 08.01.2018.

21:55

Derozan: Sa Laurijem u prvoj sezoni nisam pričao
Getty images

Njih dvojica poslednjih godina vode Toronto do plej-ofa i na terenu deluju daleko bolje nego što su međusobno delovali u privatnom životu.

Derozan je u Torontu od 2009. godine, a Lauri od 2012.

"Tokom prve godine sa Kajlom Laurijem nismo rekli ni reč jedan drugom. Nismo pričali. Nismo vodili razgovore, niti izlazili zajedno. Nismo išli ni da jedemo, sedeli jedan pored drugog. Nisam imao ni njegov broj telefona. Ništa", rekao je Derozan za ESPN.

Toronto je ove sezone drugi na Istoku, a trenutno ima skor 27-10. Jedini bolji su Boston Seltiksi koji imaju 33 pobede i deset poraza. Reptorsi su se mučili kada dođu do plej-ofa jer su od dolaska Lebrona Džejmsa 2014. Kavalirsi uspostavili instant dominaciju u svojoj konferenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: