Lilard zbog Nurkića već zaboravio Plamlija (VIDEO)

Iako je teško podneo odlazak jednog od najboljih prijatelja i saigrača u Portlandu, Demijen Lilard je zbog Jusufa Nurkića već zaboravio na Mejsona Plamlija.

Izvor: AK

Petak, 03.03.2017.

13:10

Lilard zbog Nurkića već zaboravio Plamlija (VIDEO)
Foto: Getty images

Bosanskohercegovački centar stigao je u Trejl-blejzerse u trejdu iz Denver Nagetsa i posle desetak dana pokazao da će biti ogromno pojačanje u borbi za plej-of.

Ima skoro dabl-dabl prosek u pet nastupa za Portland, a posebno je impresivan bio u pobedi nad Oklahoma Siti Tanderom (114:109) sa 18 poena, 12 skokova, šest asistencija i pet blokada.

"Jusuf našoj igri donosi nešto što nismo imali poslednjih godina. Može da doda loptu na post, može da probije i poentira. Ima odličan kvalitet i dobro razume igru. Kada imate takvog igrača, onda možete da se prepustite vašoj košarkaškoj inteligencij. Nemam problema s njim. Dodam mu loptu, on će dalje na pravi način da je prosledi ili će poentirati. Pun je energije, radi sjajan posao na oba dela parketa. To su sve stvari koje nismo imali", rekao je Lilard.

Blejzersi se bore za plasman u plej-of upravo sa Denver Nagetsima, deveti su na Zapadu sa dve i po pobede iza rivala iz Kolorada. U sledećem meču dočekuju Njujork Netse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: