Bertans: Hvala Partizanu, "grobarima", Vujoševiću!

Letonski košarkaš Davis Bertans zahvalio se bivšim saigračima iz Partizana i Dušku Vujoševiću nakon potpisivanja ugovora u NBA ligi.

Izvor: AK

Petak, 15.07.2016.

12:45

Bertans: Hvala Partizanu,
Foto: StarSport

Bertans će od sledeće sezone igrati za San Antonio Sparse, koji su ga draftovali 2011. godine, kada je nosio crno-beli dres.

"Hvala mnogo saigračima iz KK Paratizan. Hvala "grobarima" za podršku i kada ne igram za Partizan. I veliko hvala Duletu Vujoševiću", napisao je Bertans na Tviteru.

Bertans se naravno zahvalio i Laboral Kuči i navijačima tima iz Vitorije za koju je igrao u protekle dve sezone, te istakao uzbuđenje zbog odlaska u Sparse.

"Prešao sam težak put da bih došao ovde i postao član najbolje organizacije na svetu. Srećan sam i uzbuđen što ću biti deo Sparsa. Zahvalan sam na ogromnoj mogućnosti, hvala porodici, prijateljima, trenerima, saigračima, timovima, navijačima koji su mi pomogli. Uvek sam sanjao da igram u NBA, pa je ovo novi početak i ispred mene novi ciljevi. Jedva čekam da obučem srebrno-crni dres", napisao je Bertans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: