Grin: Da sam igrao bilo bi gotovo

Krilni igrač Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin smatra da bi finalna serija NBA liga bila završena da je igrao u petom meču.

Izvor: AK

Četvrtak, 16.06.2016.

09:29

Grin: Da sam igrao bilo bi gotovo
Foto: Getty Images

Grin je zbog suspenzije propustio treći duel Voriorsa i Klivlend Kavalirsa koji su gosti dobili 112:97 i smanjilia na 3-2 u seriji.

"Verujem da bi serija bila završena da sam ja igrao u petoj utakmici, pobedili bismo. Ali nisam igrao jer sam sam sebe doveo u takvu situaciju. Ali ostavljam to iza sebe, iza nas. Čeka nas šesta utakmica, ne znam da li je iko dve godine u nizu osvajao titulu na tuđem parketu. Mi imamo tu šansu, biće zanimljivo", rekao je Grin. Sjajni igrač Voriorsa je suspendovan nakon verbalnog obračuna sa Lebronom Džejmsom koji je umalo postao fizički, za šta je dobio četvrtu nesportsku grešku u plej-ofu što automatski povlači suspenziju od jednog meča.

"Moram biti bolji, ne smem sebe dovoditi u situaciju gde se donosi neka odluka, gde se sprovodi istraga. Ostavio sam saigrače na cedilu jer sam sedeo u civilu na tribinama. Bilo je brutalno. Bio je to jedan od najčudnijih dana za mene. Ceo dan sam se spremao za utakmicu, a u stvari nisam. Nisam mogao da pomognem mojim momcima, nisam mogao da budem ni u blizini", rekao je Grin.

On je i dalje "rizičan" kada su u pitanju suspenzije, ako opet dobije nesportsku neće moći da igra u potencijalnoj sedmoj utakmici. Takođe, biće suspendovan i ako dobije dve tehničke greške.

Grin je u poslednjih deset utakmica prosečno beležio 15,4 poena uz 9 skokova, 7,4 asistencije, 2 blokade i 1,6 ukradenih lopti po utakmici.

Šesti meč finala NBA lige na programu je u Klivlendu u petak od 3 časa ujutru po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: