Lebron o Irvingu: Najbolja partija koju sam video

Najbolji košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms istakao je da je partija Kajrija Irvinga protiv Golden Stejta jedna od najboljih koje je vieo u životu.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 14.06.2016.

08:46

Lebron o Irvingu: Najbolja partija koju sam video
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Kavsi su u gostima savladali aktuelnog šampiona NBA lige sa 112:97 i smanjili na 3-2 u finalnoj seriji.

Očekivanu žurku Voriorsa u Ouklendu pokvario je tandem Lebron Džejms-Kajri Irving koji su postigli po 41 poen, dok je fantastični plejmejker imao skoro perfektan šut iz igre (17-24), uz 6 asistencija.

"Ovo je verovatno jedna od najboljih predstava koje sam video u svom životu", pohvalio je Džejms saigrača.

’Kralj’ je takođe blistao – meč završio sa 41 poenom (16-30 iz igre), 16 skokova, 7 asistencija, što je prvi takav učinak u istoriji plej-ofa, a imao je i po tri ukradene lopte i blokade.

"Radujemo se što smo produžili seriju. To je jedino što smo i hteli. Dobili smo još jedan dan da preživimo. Večeras počinjemo pripreme, sutra ćemo se spremati i bićemo spremni kad god da počne šesta utakmica", dodao je Lebron.

Irving je svestan da je odigrao izuzetno dobro, ali da tako mora da nastavi.

"Šta god mislili, biće veoma teško ponoviti ovakvu partiju, ali uradiću sve što je potrebno kako bismo pobedili", istakao je Kajri.

Serija se sada vraća u Klivlend, Kavalirsi će biti domaćini šestog meča u petak od 3 ujutru po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: