Četvrtak, 17.12.2015.

11:25

Popović: Volim Bobijevu visinu

Trener San Antonio Sparsa Greg Popović pohvalio je Bobana Marjanovića posle trijumfa svoje ekipe nad Vašingtonom.

Izvor: ÐN

Default images
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Marjanović je na terenu proveo 15 minuta i za to vreme upisao 7 poena (2-4 iz igre, 3-4 penali), 6 skokova, 2 blokade i jednu izgubljenu, u laganoj pobedi San Antonija nad Vašingtonom – 114:95.

On je na taj način veoma dobro iskoristio priliku koja mu se ukazala pošto je Greg Popović ponovo odmarao legendarnog Tima Dankana.

„Volim njegovu visinu. Znam da zvuči smešno, ali je on koristi veoma dobro. Pomaže mu u napadu i sjajna je meta tokom pik-en-rola. Pored toga, pokušava da menja šuteve i igra defanzivno. Radi veoma dobar posao“, rekao je Popović.

Srpski centar smatra da je doprineo time što je timu omogućavao mnogo drugih šansi u napadu San Antonija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: