Ol star bez Vejda, 'uskače' Korver

Košarkaš Majamija Dvejn Vejd povukao je svoje učešće sa Ol star meča narednog vikenda jer želi da sačuva zdravlje za drugi deo sezone.

Izvor:

Sreda, 11.02.2015.

12:35

Default images
Beta/AP Photo/Wilfredo Lee

Vejd nije igrao od kada je istegao tetivu desne noge 27. januara, nedugo pošto je rešio probleme s levom tetivom.

'Fleš' je propustio poslednjih šest utakmica Majamija, a neće igrati ni u sredu na četvrtak protiv Klivlenda, što je poslednja utakmica Hita pred Ol star pauzu.

"Najpametnije je da pustim nekog drugog da dođe i uživa u čarima Ol star vikenda. Dugujem navijačima Hita da bar prvo zaigram u dresu našeg kluba, a onda da odigram nekoliko minuta na Ol staru", rekao je Vejd.

Komesar lige Adam Silver otkrio je da će Kajl Korver iz Atlante biti zamena za zvezdu Hita u timu Istočne konferencije. Vejd je, međutim, rekao da bi najbolji izbor umesto njega bio Brendon Najt iz Milvokija, koji je rođen u Majamiju.

Korver je već učesnik Ol stara pošto će nastupati u takmičenju šutiranja trojki. On je četvrti igrač Atlante u timu Istoka, čime je izjednačen rekord.

U Majamiju se nadaju da će Vejd biti potpuno spreman da igra kada tim 18. februara bude nastavio da trenira, kao i da će biti u timu za meč protiv Njujorka 20. februara.

Vejd je titulu prvaka osvajao tri puta, a učesnik Ol stara je bio u svakoj od poslednjih 11 sezone, dok je 2010. bio najkorisniji igrač (MVP).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: