Rouz: Nije ozbiljno, grčevi

Derik Rouz smatra da povreda koju je zaradio u četvrtak uveče nije ozbiljna i da će malo leda srediti stvar.

Izvor: AK

Petak, 14.11.2014.

09:37

Default images

Plejmejker Bulsa nikako da ve reši povrada, nakon što je propustio dve godine zbog problema sa kolenima, ove sezone je iskrenuo oba skočna zgloba, a sada povredio i zadnju ložu.

On je dva minuta pre kraja meča sa Torontom krenuo u prodor ka košu i bez jačeg kontakta sa rivalom sam pao na parket, a onda odšepao do klupe.

"Pretpostavljam da su grčevi u loži. Mislim da je manja povreda, ali su odlučili da me izvedu iz igre. Mislim da nije ozbiljno, malo leda, pa ćemo videti da li ću moći da treniram u petak. Ne gubim samopouzdanje zbog ovih udaraca", rekao je Rouz koji je delovao zabrinuto u prvom momentu.

Rouz je u pobedi Bulsa nad Reptorsima 100:93 postigao 20 poena uz šut iz igre 5/14 za 30 minuta na parketu. Imao je i četiri asistencije, tri skoka i pet izgubljenih lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: