LBJ u Klivlendu 2.decembra

Le Bron Džejms, najomraženija ličnost u Ohaju i Klivlendu, igraće svoj prvi meč u novom dresu Majamija, protiv svog bivšeg kluba, 2.decembra u Klivlendu.

Izvor: B92

Sreda, 11.08.2010.

12:58

Default images

Tokom leta, Džejms je uživo, pred TV kamerama posle godina provedenih u dresu „Kavsa“ odlučio da se preseli na jug, čime je od heroja, postao persona „non grata“ u Ohaju.

Ekipa Majamija koja je preko noći, dovođenjem Boša i Džejmsa, i potpisivanjem novog ugovora Vejda postala kandidat za titulu, očekivano, nalazi se ove godine u udarnim terminima...

Novu sezonu „Hit“ otvara gostovanjem u Bostonu 26.oktobra, dok je prvi duel Los Anđeles Lejkersa i Majamija zakazan za Božić.

Ovogodišnji finalisti Lejkersi i Seltiksi sastaće se dva puta u samo 10 dana. Prvi duel je zakazan za 30.januar u „Stejpls Centru“, dok šampioni dolaze na istok već 10.februara. Novi „začin“ ovim duelima je i dolazak Šekila O Nila u Boston.

Jasno je kakav doček će imati Džejms u Klivlendu,a biće interesantno i kako će navijači Reptorsa dočekati Krisa Boša, poslebno nakon izjave prvog operativca kluba iz Kanade Kolanđela „da je bilo vidljivo da Boš u poslednjoj sezoni nije bio posvećen Torontu“.

Majami na utakmicu sa Reptorsima stiže 16.februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: