Završena sezona za Pržibilju

Centar Portland Trejl Blejzersa Džoel Pržibilja operisan je posle teške povrede noge i odsustvovaće sa terena do kraja tekuće sezone.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 25.12.2009.

09:36

Default images

Košarkaš se povredio na utakmici koju je njegov Portland u utorak dobio u Dalasu protiv Mevsa sa 85:81. On je u borbi za loptu nezgodno doskočio i pao na svoju nogu u prvoj četvrtini. Pržibilja je na 30 utakmica ove sezone u proseku imao 4.1 poen, 7.9 skokova i 1.4 blokade.

Blejzersi ove sezone nemaju sreće sa povredama, pa je NBA uprkos pravilima omogućila ekipi da ima 16 igrača pod ugovorom. Na listi povređenih već su Greg Oden (koleno), Nikolas Batum (rame), Trevis Autlo (stopalo), Rudi Fernandes (leđa), Patrik Mils (stopalo) i Džef Pendergraf (kuk).

Dvostruki Ol-star Brendon Roj je povredio levo rame i njegov nastup na utakmici protiv Denvera je pod znakom pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: