Vitmen zvanično trener Minesote

Izvor: VI

Četvrtak, 24.05.2007.

11:35

Default images

Ekipa Minesote potpisala je u sredu višegodišnji ugovor sa dosadašnjim (privremenim) trenerom Rendijem Vitmenom.

Nekadašnji zamenik Dvejna Kejsija, tako je postao trajnije rešenje za usijanu klupu Timbervulvsa,kluba koji očajnički želi da se vrati u plej of.

Glavni operativac Minesote Kevin MekHejl otpustio je Kejsija sredinom januara nezadovoljan igrama tima, medjutim, Vitmen je u 42.utakmice zabeležio samo 12 pobeda, ali ipak zaradio i višegodišnji ugovor.

Prema mišljenju MekHejla, iskustvo koje je Vitmen stekao u Klivlendu, moglo bi da pomogne organizaciji koja želi ponovo u vrh Zapada.

Medjutim, mnogo veći problemi sada čekaju Vitmena koji je pri kraju sezone izjavio da je "hemija u timu loša" i " da neki igrači ne igraju sa dovoljno žara"...

Ono što predstavlja ogroman problem ekipi Minesote je astronomski ugovor Kevina Garneta, koji godišnje zaradjuje preko 22 miliona dolara. Sa tako velikim ugovorom, i još nekim promašajima (koji su počeli katastrofalnom greškom MekHejla prilikom sklapanja ugovora sa Džo Smitom i gubitkom pikova na draftovima), operativci imaju malo prostora za trejdove i dramatično brzo poboljšanje ekipe tokom leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: