"Šaras" otvorio put i Marku

Izvor: B92, AP

Utorak, 26.07.2005.

10:39

Default images

Bek reprezentacije SCG i LA Klipersa Marko Jarić sve je bliži dresu Klivlend Kavalirsa.

Jarić koji se nalazi i na listi želja Denvera, Jute i Minesote (najzainteresovaniji) doputovaće u sredu u Ohajo kako bi obavio razgovore sa čelnicima Kavalirsa koji su svu svoju potragu za dobrim bekom posle odlaska Jasikevičijusa u Indijanu, usmerili ka Jariću.

Kako je saopštio Jarićev menadžer Bil Dafi Marko će u utorak posetiti i ogranizaciju Nagetsa u Denveru.

Ostaje da se vidi kako će se rešiti situacija sa Jarićem koji je ograničeno slobodan u izboru nove sredine. Postoje najave da će Klipersi parirati svakom “mid-level” ponudi, ali da je moguće da reprezentativac SCG ipak promeni sredinu u potpiši i razmeni kombinaciji. Mediji u SAD špekulišu da bi Marko mogao u Ohajo zajedno sa Krisom Vilkoksom u zamenu za Drua Gudena. Takođe nije nemoguće da u nekom trejdu novi GM Deni Feri iskoristi i niska krila Luka Džeksona i Sašu Pavlovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: