Karter u Nju Orleansu?

Izvor: B92

Četvrtak, 29.07.2004.

17:05

Default images

Ukoliko je verovati izveštajima lokalne TV stanice u Nju Orleansu, Vins Karter bi uskoro mogao da obuče dres Hornetsa, zajedno sa sadašnjim saigračem u Torontu, Džejlenom Rouzom.

Navodno, Toronto je ponudio Kartera i Rouza u zamenu za Pi Džej Brauna i kanadskog reprezentativca Džamala Meglora, a u ceo dogovor uključena je i određena količina novca.

Poznato je da je Karter već dugo nezadovoljan u Torontu i da želi da bude trejdovan jer nije zadovoljan čelnicima kluba, a neki od njegovih bliskih prijatelja rekli su da Karter neće igrati ukoliko predsednik kompanije "Maple Leaf Sports & Entertainment Ltd.", koja je vlasnik Reptorsa, Ričard Pedi, konsultant Džek Mekloski, i sportski direktor Džim Keli - ne dobiju otkaz.

"Kada dođe vreme definitivno će se sve znati", rekao je Karter, koji će sutra (30. jul) organizovati tradicionalnu humanitarnu "All-Star" utakmicu u "Er Kanada Centru". "Trenutno nemam ništa da kažem, ali obećavam da ću sve reći kada bude trenutak".

Meglor, koji je visok 211 cm, rođen je u Torontu i u prošlosti je nagoveštavao da bi voleo da igra u dvorani u kojoj bi uživo mogli da ga gledaju porodica i prijatelji. Prošle sezone u dresu Hornetsa imao je "dabl-dabl" u proseku (13,7 poena i 10,3 skoka). Braun, takođe visok 211 cm, prosečno je postizao 10,3 poena i imao najbolji procenat šuta iz igre u celom timu.

S druge strane, Džejlen Rouz bi bio značajno pojačanje na poziciji beka, i verovatno bi počinjao mečeve zajedno sa Beronom Dejvisom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: