Marko Jarić i u takmičenju "Shooting Stars"

Izvor: B92

Sreda, 04.02.2004.

21:49

Default images

Četiri tima, svaki sastavljen od NBA igrača, WNBA igračice i NBA legende takmičiće se na Ol-star vikendu u šutiranju sa raznih pozicija koje će se u Stejpls Centru u Los Anđelesu održati pod imenom "Shooting Stars". Timovi koji će se ove godine takmičiti su: Detroit Pistonsi, Los Anđeles Klipersi, Los Anđeles Lejkersi i San Antonio Sparsi.

Za Detroit igraće plejmejker Pistonsa Čonsi Bilaps, krilo Šoka, ruki godine i ćerka Karla Melouna Šeril Ford i četvorostruki NBA šampion Džon Seli.

Los Anđeles Kliperse predstavljaće naš reprezentativac Marko Jarić, bek Sparksa Niki Tizli i NBA legenda Teri Kamings.

Bek Lejkersa Derik Fišer predvodiće drugi tim iz LA, a sa njim će igrati MVP Ol-stara WNBA Liza Lesli i Medžik Džonson.

I konačno u San Antoniju nastupaće Argentinac Manu Đinobili, zvezda Silver Starsa Dženifer Ezi, kao i analitičar TNT Stiv Ker.

"Šuting stars" je takmičenje u pogađanju koša sa šest različitih lokacija, razne težine i timovi moraju pogađati koš u nizu za najkraće vreme.

Ovo takmičenje održaće se u subotu u okviru čitave manifestacije koja uključuje i takmičenja u zakucavanju, šutiraju trojki, kao i košarkaškoj veštini.

Čitavo veče, kao i Ol-star utakmicu u nedelju možete gledati u direktnom prenosu na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: