Varda najverovatnije višak u Vašingtonu

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Ponedeljak, 28.10.2002.

12:34

Default images

Jugoslovenski košarkaš Ratko Varda najverovatnije neće igrati za ekipu Vašingtona u novoj NBA sezoni. U klubu objašnjavaju da Varda nije imao prilike da se predstavi treneru Dagu Kolinsu, s obzirom da je zbog povreda ledja, a zatim i butnog mišića propustio sve pripremne utakmice Vizardsa. Drugi kandidat za odlazak iz kluba je krilo Džordž Meklaud. Konačnu odluku o dva igrača koji su višak u ekipi Vašingtona klub će doneti u utorak, nekoliko sati pred prvu utakmicu u sezoni.

Vašington će najverovatnije odrediti 15 igrača, što je maksimum NBA lige, 12 aktivnih i 3 igrača na listi povredjenih. Od centara, trener Kolins će se skoro sigurno odlučiti za Brendana Hejvuda, Itana Tomasa i Jahidi Vajta, koji je povredjen i čiji se povratak očekuje u decembru. Od 4 košarkaša (Stekhaus, Simons, Kardinal, Varda), koji su došli u Vašington iz Detroita u razmenu za Ričarda Hamiltona i Huberta Dejvisa, Varda ima najmanje šansi za “opstanak”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: