Konor otkrio najtežeg protivnika: Nije Habib

Čuveni MMA borac Konor Mekgregor odvojio je malo vremena i odgovarao na pitanja navijača na društvenim mrežama.

Izvor: SN

Sreda, 05.10.2022.

17:15

Konor otkrio najtežeg protivnika: Nije Habib
Foto: Profimedia

Konor Mekgregor je verovatno i najuticajniji MMA borac svih vremena i neko ko privlači veliku pažnju kada god se približi ringu ili oktagonu.

On je na "Tviteru" odgovarao na pitanja brojnih ljubitelja borilačkih sportova, a jedno je posebno privuklo pažnju. Upitan je ko mu je bio najteži protivnik, a rekao je:

"Nejt Dijaz", ovo je pomalo čudan odgovor, ali ne i neočekivan. Iako su mnogi očekivali da kaže da je to bio Habib Nurmagomedov jasno je da je njihovo rivalstvo toliko veliko da bi ga Irac lako preskočio.

Što se tiče brazilskih boraca ni sa njima nema baš sjajan odnos pa i ne čudi da nije spomenut Žoze Aldo jer je Konoru ipak imidž važniji od ličnog mišljenja.

Uskoro nas čeka spektakularna borba za pojas lake kategorije čiji je Konor nekada bio vladar, pa je prognozirao laganu pobedu Čarlsa Oliveire protiv Islama Mahačeva, čoveka čiji je trener i blizak prijatelj upravo Habib Nurmagomedov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: