Ferguson i Konor ponovo u oktagonu?

Toni Ferguson se nakon psihičkih problema vraća u UFC i kako se navodi njegova prva borba biće protiv Konora Mekgregora.

Izvor: SN

Nedelja, 21.04.2019.

10:15

Ferguson i Konor ponovo u oktagonu?
Photo by Harry How/Getty Images

Nekadašnji "prelazni šampion" lake kategorije UFC-a, Toni "El Kukuj" Ferguson nije imao borbu još od 30. oktobra kada je u oktagonu pobedio Entonija "Šoutajm" Petisa, a iste večeri je Habib Nurmagomedov savladao Konora Mekgregora.

Maks Holovej i Toni Ferguson su trebali da imaju svoj okršaj, ali on je otkazan zbog psihičkih problema koje je Ferguson imao i kako je napisao na svom Tviter profilu, ponuđena mu je borba sa Konorom Mekgregorom.

"Prošle nedelje mi je ponuđeno da se borim. Znate protiv koga? To znači da mi dodatno dopuštenje ne treba"

Džastin Gajtje je takođe osoba koja bi uskoro mogla da se nađe u oktagonu sa Konorom Mekgregorom, a kako je njegov menadžer rekao, Gajtje je spreman da odvede Konora na jedan sasvim novi nivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: